2009-02-11

Edit möter mormor

Nu har Edit fått träffa sin mormor för första gången, mormor Veronica som hon dessutom blivit döpt efter. Edit heter Edit Veronica K Eskilsson :-)

Mormor har varit här ett par dagar nu och vi har gjort en massa som att åka skoter och gjort snöänglar och varit ute å ätit lunch på lilla K och varit på bvc med edit m.m.m. Mer om bvc besöket i nästa inlägg.

Här är iaf Edit när hon för första gången fick träffa sin mormorMamma/mormor har dessutom lagat Knedlik (knödlik) åt oss idag :-p smaskens. Det är en tjeckisk maträtt som jag älskar och som inte är den enkalste att bara göra själv sådär :-) kanske kommer nått foto på den nån dag åxå :-) Vi har så mycket jobb att jobba undan NU jag å fredrik så jag hinner inte vara på internet alls känns de som.

Igår var vi ut på skotertur, när det kommer upp en mormor från Borås där det mest regnar så måste man ju låta henne uppleva snön på de bästa sätten.

här försöker hon göra en snöängel men vi har för mycket snö så det gick knappt att röra på armar och ben.


Tildan i sin coola skoter-utstyrsel och mormor i sin lite mindre coola ihoplånade utstyrsel :-D En Boråsares vinterkläder är inte riktigt skoteranpassade så vi lånade ihop diverse plagg :-D


cooling

Å nej Edit var inte med på skotertur, hon var hemma med farmor :-) fördelen med att pumpa vet ni ;-)

Nu ska jag försöka få ihop ett inlägg om BVC-besöket

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...