2009-02-02

Edit möter...

Ja ungefär som Malou möter....Kronprinsessan eller nån annan stor känd människa så kommer här en liiiten serie med Edit möter människor som kommer vara den allra största delen i hennes liv:

ja sin storasyster har ni ju fått se Edit med redan men Matilda vill alltid vara med å mysa och hålla sin bebis, här är det "Mommo" Alltså brudarnas låtsas mormor som får ett första möte med kullerbyttan:


Sen morfar, vissa likheter med honom kan hittas hos Edit redan, detaljer kring näsa och mun, en lång tå ;-) och det mörka håret t.ex. sen är de ju vattumän båda två åxå:


mysigt:


å så ett kort på den stolta farmodern:Idag ringde de från MVC för å höra hur det var med oss och så fick vi en tid för barnläkarkoll på onsdag på sjukhuset. Å så ringde hon som jag gått å pratat med under hela denna graviditet för att bearbeta alla minnen från tiden efter tildans födelse. Hon hade precis fått veta att jag fått lilla E nu så då ville hon ringa och höra hur det var med oss :-) å det är ju jättebra med oss, lite öm här å där och lite lite nattsömn men annars så har vi det helt underbart :-)


nu över till blöjbyte!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...